Dörteylül Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki….. • Eğitimde en az fedakarlık, öğretenin öğrenene harcadığı bilgi olsun. • Okul sadece bilginin öğretildiği yer değil onun hayata uyarlandığı yer olsun • Ortam eğitimi zora koşan yer değil insanları öğrenmeye sevk eden yer olsun • Okul yoluna düşen her fert, aynı yoldan evine dönerken mutlu, gülen gözlerle dönsün • 2009 yılında teknolojik donanımı tamamlamış, değişim kültürünü, iletişim merkezi haline gelerek içselleştirmiş, projeleriyle kendi okul kültürünü ihraç eden, çoklu zeka uygulamalarını Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde tüm Bigadiç eğitim paydaşlarına yaymış, sosyalleşmeyi hem yüz yüze ilişkilerde hem de dijital ortamda başarmış bir eğitim merkezi haline gelelim.

Misyon: Hızla gelişen ve küreselleşen dünyada, bilgiyi amaçlarına ulaşacak bir araç olmaktan çok bir hayat tarzına dönüştüren, düşünen, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek Model eğitim paradigması olarak Teknolojik Eğitim Paradigması´nı benimseyen, eğitim anlayışını, evrensel standartlara göre ayarlayan, insan, zaman ve finans kaynaklarını en verimli şekilde kullanan, Atatürk İlke ve İnkılâplarını içselleştirmiş, eğitim dünyasının en önemli hedefi olan sosyalleşmeyi bir " İletişim Merkezi" olarak sağlamaya çalışan ve ideallerine ulaşmak ve bir okul olmaktır.

Başarılar: Basketbol Yıldız Kızlar Balıkesir İl İkinciliği 2013

Saatler: 08:40 Ders Başlangıcı 15:30 Ders Bitişi
Isınma: Jeotermal Enerji ile ısınıyor.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Merkezi okul
Sportif Etkinlikler: Hentbol ve futbolda il ve ilçe başarıları kazanıldı.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Şenlikleri 2015 yılından itibaren yapılan okulumuzda düzenlenmekte.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK BİLİM FUARI İÇİN 2015 YILINDAN İTİBAREN PROJE ÜRETİLMEKTE.

WEB - https://dorteylulortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAVUŞ MAH. HARMAN CAD. BIGADIÇ DÖRTEYLÜL ORTAOKULU BLOK NO: 22 BİGADİÇ / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Harman Cad. No:1 Bigadiç-BALIKESİR

Ulaşım İlçe merkezinde